הנקה ללא הפסקה

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

14/05/2012 | 00:23 | מאת: שני

שלום, בני בן 7 שבועות, נולד בשבוע 37 במשקל 2.600. לפני שבוע שקל 3.500. במהלך היום יונק במרווחים של שעתיים וחצי שלוש כחצי שעה (רבע שעה מכל צד). מהשעה 8 בערב דורש לאכול בתדירות של כל שעה ומשעה 23 יונק ללא הפסקה כשעתיים עד שהולך לישון בשעה 1 עד השעה 6-7 בבוקר. אציין כי אני שומעת שהוא אוכל שומעת בליעות והוא אפילו משתנק. שאלתי היא האם הדבר נורמלי? האם ייתכן שהוא צובר אוכל ללילה? האם זה יסתדר מעצמו אם בכלל? והאם יש קשר לכך שהוא משלשל פעם ביום ומלבד זה לא עושה יציאות, כאשר עד לפני שבוע היה עושה יציאה לאחר כל ארוחה? אודה על הענותך. תודה מראש.

14/05/2012 | 02:11 | מאת: שני

השלשול בדר"כ מגיע ב-1 בלילה, לאחר ההנקה המרובה

14/05/2012 | 13:27 | מאת: חגית פוקס

שני שלום, מתאורך לא נשמע שבנך יונק ללא הפסקה, בסך הכל במשך היום הוא עושה הפסקות בין הארוחות, ובשעות הערב הוא מצמצם את השעות ואוכל בתדירות יותר גבוהה, נשמע על פניו שההנקה הרצופה מ- 23 היא פרשנות שלך שהוא רעב, אך יכול להיות שמשהו אחר מציק לו ואת מנחמת אותו בהצמדה לשד. על פי הנתונים שמסרת נראה שהוא עולה יפה במשקל וגם דפוס היציאות הוא תקין, אנו אכן מצפים עד גיל חודש למינימום 3 יציאות ביממה, אולם מגיל חודש דפוס היציאות משתנה בתינוקות יונקים, יש תנוקות שעושים לאחר כל ארוחה ויש כאלו שפעם בכמה ימים, שני המצבים הם תקינים. גם אם היציאה היא מאוד רכה ונוזלית ולפעמים היא מגיעה עד צואר, אנו לא מתיחסים ליציאה כזאת כשילשול וזאת יציאה תקינה. אנו בהחלט מצפים שבהמשך, כשהוא יגדל קצת, הלילה יתחיל מוקדם יותר וכן שלא יאכל במשך כל הערב, אך צריך עוד קצת סבלנות עד שזה יבוא מצידו... בהצלחה חגית

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה