שאלה בנוגע להנקה

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

30/08/2014 | 18:55 | מאת: דנה

שלום רב. אני בהריון בשבוע 26. עברתי לפני כעשר שנים ניתוח להגדלת חזה והנושא של ההנקה ממש מטריד אותי. מפחיד אותי הנושא הזה בעיקר מסיבות של סיבוך כתוצאה מההגדלה, גודש ובעיות נוספות שיכולות להיות מסובכות יותר בגלל הניתוח שעברתי. האם אני מגזימה? האם יש דרכים שאוכל להמנע מגודש או דלקות למרות ההגדלה שעשיתי? תודה מראש.

דנה שלום אין לך מה לחשוש , אנו יודעות היום שהגדלת חזה , לרוב אינה פוגעת בהנקה. סיבוכים כמו, גודש ובעיות נוספות ,בדרך כלל נובעות מניהול הנקה שאינו יעיל . את יכולה להרשם לקורס הכנה ללידה , שם יתנו הרצאה על תהליך ההנקה. לאחר לידה , בבית חולים ישנם יוצות הנקה שיעזרו לך ויתנו הסבר על ההנקה , ולאחר מיכן בטיחות חלב . את יכולה להיות רגועה . בהצלחה

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה