מים. דחוף לכולם

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

17/01/2012 | 18:02 | מאת: ג'

יש לי סטומה יחסית חדשה ואני משתמשת בכמויות מים אדירות.מקלחות כמה פעמים ביום ומלא מלא הורדות מים בשירותים וצינור לשטיפת האסלה מההשפרצות הסטומה מסביב.אתם בטח יודעים על מה אני מדברת. האם יש לנו זכאות להנחות בחשבונות המים? אני ממש מפחדת מההוצאה הזו וברור שהחשבונות שלי יייגדלו בצורה משמעותת.שאלתי בקו הטלפוני של החברה שאחראית על המים בעיר שלי ואמרו לי שמה פתאום ושיש הרבהנ נכים. הסברתי שזאת נכות שקשורה ישירות לשטיפת הגוף ולצואה ויציאות.וזה לא עזר.שאלתי בעירייה ואמרו לי שכשפעם היה היטל בצורת לאנשים "כמונו " היה פתור. מה אתם יודעים על זה?

היי, כן מוכר. אבל לצערי, עד כמה שידוע לי, אין לנו הנחות מיוחדות כלשהן במים :( מעבר לזה לא ידוע לי כלום. אולי ישנם אחרים כאן שיודעים משהו? אם כן, גם אני אשמח לשמוע.

17/01/2012 | 20:07 | מאת: גרשון

היי ג'.ברוכה הבאה. אכן יש בפקודת העיריות התייחסות להגדלת מכסת המים למי שיש לו נכות. אבל... מדובר בנכות המוכרת ומוגדרת ע"י ביטוח לאומי. אם יש לך כזו, תמצאי אישור על זכאותך מביטוח לאומי לעיריה והם אמורים לתקן את החיוב

17/01/2012 | 21:19 | מאת: ג'

יש לי נכות זמנית של 100 אחוז.לא לכל מי שיש לו סטומה יש נכות זמנית/קבועה?

מנהלי פורום סטומה - תמיכה