היי יעל מה עניינים?

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

05/01/2012 | 08:11 | מאת: ממיר

06/01/2012 | 02:17 | מאת: יעל

לצערי אין בשוות מדהימות. התרופה החדשה לא ממש עוזרת ובינתיים תרומתה היחידה לחיי היא 10 קילו נוספים (כן, כן, היא מסוג התרופות שגורמות להעלאת משקל מטורפת, כמו סטרואידים). החיים שלי מתחלקים לשניים: הזמנים בהם אני מתפתלת מכאבים והזמנים בהם אני מטושטשת וישנה בגלל התרופות שאני לוקחת. מנסה לא להתייאש אבל זה לא קל, זה כבר שנה וחצי כך (מאז הניתוח האחרון) ואין שום שיפור באופק.

09/01/2012 | 21:24 | מאת: ממיר

מקווה שתקומי בוקר אחד (אולי אפילו מחר) ותרגיש שהבוקר לא כואב. ממיר

מנהלי פורום סטומה - תמיכה