היי זואי

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

07/12/2011 | 16:14 | מאת: ענת צור

אני ממש בדיכאון מהמצב אם תוכלי לכתוב לי למייל [email protected] אני אשמח מאוד תודה

08/12/2011 | 10:07 | מאת: זואי

שלחתי לך מייל

ענת יקרה, כמה זמן את לאחר הניתוח? כמה יציאות יש לך ביום? האם את לוקחת אימודיום ואם כן כמה? אני שואלת כי באם חלפו יותר מארבעה חודשים ואת עדיין מעל או בסביבות ה- 30 יציאות ביום ואימודיום לא עוזר, רצוי לחזור לרופא, זה נראה כמצב חריג הדורש את התערבותו.

12/12/2011 | 19:20 | מאת: ענת צור

אני בקשר עם המנתח שלי והוא מודע למצבי ולטענתו זה אופייני למשך שנתיים דיברתי עם האונקולוג שלי ששאל אותי אם אני רוצה לחזור לסטומה.... קשה לי החוסר שליטה הזה שהצואה שלי שולטת לי על החיים חוצפנית לא  יש ימים שזה מפיל אותי וקשה לי אבל אני מאמינה שיהיה יותר טוב אני מעיזה לצאת למרות הבריחות בעיקר לחברים קרובים אבל השבוע ממש הגזמתי ואפילו יצאתי לדייט... שיקשקתי אבל זה עבר בשלום איימדיום אני לא לוקחת רופאת המשפחה לא מרשה לי אני לוקחת בשבוע האחרון סידן וזה טוב לי זה עושה קצת עצירות תרגילי פזיוטרפיה מספר פעמים ביום אתמול אכלתי מוצר חדש שלא עשה לי טוב אז אכלתי אורז והקיבה נרגעה בכללי מקווה שיהיה טוב מה שלומך את? המון תודה על ההתעניינות ביי

מנהלי פורום סטומה - תמיכה