עדיין שפעת...

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

אני עם שפעת כבר לא יודעת כמה זמן (הפסקתי לספור) ומעל לשבוע בלי קול. חשבתי שהשיא היה שבוע שעבר ויום חמישי היו סימנים של קול שחזר אבל אז התעוררתי בשישי בלי קול ו...חולה עוד יותר. היום מסתבר שיש לי גם סינוסיטיס אז קיבלתי שוב פעם אנטיביוטיקה (כנראה הקודמת לא נספגה במעיים שלי, כרגיל:-) ומקווה שאחרי שלושה ימים ולילות של כאבי ראש נוראיים בגלל הסינוסיטיס סוף סוף אצליח קצת לישון... ובכל מקרה, לכל מי שמחכה לתשובה/תגובה ממני - עוד קצת, מקווה שכבר ייגמר הסיוט הנוכחי...

05/12/2011 | 10:32 | מאת: סיגל

החלמה מהירה וחזרה לחיים התקינים במהירות.

06/12/2011 | 15:15 | מאת: גרשון

היי.אני מנותק קצת מהמחשב ושמחתי לראות שבכל זאת משתפרת.... לאט אבל בטוח. ביום ה אחזור למחשב ונשוחח . בריאות, ממי, רק בריאות

מנהלי פורום סטומה - תמיכה