איחולים חמים לשבת קרה

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

25/11/2011 | 17:47 | מאת: גרשון

שמתי לב שאין הרבה פעילות בפורום בשבת. שתהיה לכולנו שבת חביבה, נעימה ומבורכת !!!!!!!!

25/11/2011 | 18:47 | מאת: סיגל

היי גרשון..שבת שלום גם לך..האמת שאני בקושי יוצאת אבל היום ישנה מסיבת 50 בהרצליה במועדון שאני חייבת להגיע וברור שאני חושבת היכן השירותים ואם בכלל אגיע אליהם? כל זה יגמר בקרוב מאוד ואני מניחה שחולצה מלוכלכת עדיפה על חוסר שליטה או כמו שאומרים: שניהם אותו חרא..בכל אופן כתבתי קצת להתחלת פעילות בשבת ונשתמע בקרוב על דפי האתר.ביי סיגל.

אכן הפורום פחות פעיל בשבת, רבים מחבריו שומרי שבת.

26/11/2011 | 11:55 | מאת: גרשון

והיתר שומרים על הסטומה.... :) :) :) :)

26/11/2011 | 18:59 | מאת: טלטול

יעלי, איזה כיף שחזרת :)

27/11/2011 | 11:51 | מאת: זואי

לנושאי השקיות ולנו עם סימני האסלה על התחת!

27/11/2011 | 20:47 | מאת: גרשון

חחחח, לזה קראנו בצבא "רקע אדום (קרביים) מתחת לסמל..... סליחה על הומור השחור אבל לפעמים הוא מותר, אפילו נחוץ

מנהלי פורום סטומה - תמיכה