ליעל

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

24/11/2011 | 17:26 | מאת: גרשון

יעל, אחרי מה שכתבת... נעלמת ! מה איתך ? איך אפשר ליצור איתך קשר ?דיברנו על הצורך בשיחה לא כתובה !!

אי אפשר להיפטר ממני בכזאת קלות... ואחרי שדיברנו שעתיים וחצי בטלפון (כן, הודיה, זו הסיבה שלא הספקתי להתקשר אלייך היום בערב) אז בכלל אני כאן! ותזכור שהבטחת לי שאתה כאן ולא הולך לשום מקום, אחרת מי יתן לנו שיעורים מעת לעת וידאג לחיוך שעל פניי?!?

25/11/2011 | 07:57 | מאת: גרשון

יששששש !!! שמחתי שחזרת.. ואחרי שקראתי מה שכתבת,... הסמקתי וגם אני חזרתי. אני מלא הערכה לחברים שמעלים כאן קשיים באופן גלוי ומשתף ולכל אחד יש מה ללמוד מניסיונם של אחרים ולתרום את חלקו. אז, בנימה אופטימית זו .... נשמור על החיוך.. כל היתר.. לסטומה !!!!!!!!!!!!

מנהלי פורום סטומה - תמיכה