כמה טיפים נוספים

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

שני טיפים חדשים שאולי יוכלו לעזור: 1. לבעלי הסטומה - בזמן האחרון, כשאני מחליפה בסיס אני מנקה את האזור שמתחת לבסיס עם אל סבון אנטי בקטריאלי בשם דרמקס (קונים בכל בית מרקחת ובפארמים). גיליתי שזה מאוד מאוד עוזר לגירוי שיש לי מתחת לבסיס ומונע הופעת גירויים חדשים ומונע את תחושת הגרד הנוראית שהיתה לי כשהייתי עם הבסיס (כמו שיש גבס ונורא מגרד מתחת אבל אי אפשר לגרד...). 2. לאלו שאחרי סגירת סטומה וסובלים מטוסיק בוער מרב יציאות לשירותים - דיברתי עם יצחקי, מנכ"ל חברת ביומד והוא המליץ על שימוש במגבוני sillese (מגבוני ההגנה לעור מתחת לבסיס) לצורך הפחתת הצריבה בטוסיק. הוא אומר שמריחת הטוסיק ואזור פי הטבעת בפרט עם מגבונים אלו מאוד מאוד מקלה על תחושת הצריבה והשריפה הנוראיות. יש לזכור כי מגבונים אלו בניגוד למגבונים של שאר החברות אינם מכילים אלכוהול ולכן לא שורפים. יצחקי הציע לשלוח דוגמיות של המגבונים לכל המעוניין, יש להתקשר אליו לטלפון 054-5252120. ולסיום - אני ממש מתנצלת אבל לא אוכל להגיע לכנס ביום רביעי הקרוב (למרות שהייתי אמורה לשאת שם דברים). מצבי לא משתפר ובסופ"ש התחלתי את התרופה החדשה וכרגע היא מטשטשת אותי מאוד. בנוסף חזרו לי בדיקות דם שמראות על ירידה חדה בספירת כדוריות הדם הלבנות וכל עוד המערכת החיסונית לא תתייצב אסור לי להיות עם הרבה אנשים. בקיצור, המזל לא לטובתי. מקווה שתהנו ואשמח אם מי שילך יספר מה היה עבור מי מאיתנו שלא יוכלו להגיע.

13/11/2011 | 19:52 | מאת: קרן

כל-כך חבל שלא תוכלי להגיע! רציתי לפגוש אותך! מחזיקה אצבעות. הלוואי שתרגישי שיפור והקלה.

13/11/2011 | 22:27 | מאת: גרשון

צר לי שלא ניפגש. אני ביטלתי את הנסיעה לירושלים כדי להיות מוקדם בכנס. אני אמצא דרך לארגן מפגש של הפורום בצפון כשתרגישי יותר טוב. חבל שאין אפשרות לצרף תמונות לפורום אחרת היתי מצלם. שווה לחשוב על משהו בנושא. אני בטוח שתתגברי, גם בעידודינו !!!! כמו תמיד אני מציע את עזרתי, תגידי במה אוכל לעזור... יש לנו עוד לנהל שיחה על זכויות, כאבים וכו'

13/11/2011 | 23:00 | מאת: ממיר

כמו שרשמתי לך אני שולחת לך המון אהבה וחיזוקים מקווה שטיפולים החדשים יעזרו אני חושבת שאת מדהימה והכוחות שאת מפגינה ראויים להערצה , שולחת הרבה אהבה . ממיר

14/11/2011 | 08:41 | מאת: ממיר

אני משתמשת בו מאז הניתוח הראשון המליצה לי עליו אחות בבית החולים אכן מדובר בסבון מעולה הסיבה שהשתמשתי בו היא שבזמנו כשהשתחררתי מבית החולים (לפני 8 חודשים) הייתי עם בטן פתוחה ומתוך חשש לזיהומים הקפדתי להשתמש בו במהלך השטיפות שעשיתי לפצע הפתוח וכך גם "על הדרך" השתמשתי בו באיזור הסטומה לא עשיתי את הקשר בין גירויים לסבון אבל במחשבה לאחור באמת לא היתה לי תחושת גרד מתחת לבסיס .אני יכולה להעיד שזה אכן סבון מעולה ומומלץ לשימוש (אצלי הפך למוצר קבוע בבית גם לשטיפת ידיים של הילדים) אפשר לקנות גם ברשות הפארם וגם בקופות החולים הנ"ל מבית ד"ר פישר - אני קונה בקופת החולים כי אז אני מקבלת הנחה נוספת בגלל שיש לי לאומית זהב (המקביל לכללית מושלם)

14/11/2011 | 11:22 | מאת: זואי

כולי תקווה שיימצא מזור לכאבייך. שתסתגלי לתרופה והיא תקל עלייך. את גיבורה ענקית. שולחת חיבוקים.

15/11/2011 | 10:15 | מאת: ברוך גל

גם לי היתה תחושה שכל יציאה כואבת כאילו יש לי יציאה קשה ביותר וכל ישיבה היתה מלווה בצריבה קשה. אישתי קנתה מגבונים מחב' פאלאס -זהו מגבון ללא אלכוהול ומועשר בויטמיןE ומיוצר בקיבוץ חפץ חיים ומאז הצריבות פסקו . אין לי מושג במחירים- בעטיפה יש ארנבת וכתוב על גבה מגבוני בד לחים לתינוקות. בתקווה שזה יעזור למישהו. בריאות לכולם

16/11/2011 | 20:59 | מאת: גרשון

היי. אשמח לדעת מה עובר עליך ואיך את מרגישה ?

מנהלי פורום סטומה - תמיכה