פחד וחרדה

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

קראתי את הכתבה הנ"ל: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4143754,00.html עכשיו כולי רועדת מחרדה. המקרה שלי מאוד דומה רק שאצלי החוב שנוצר הוא 30,00 ש"ח (מניתוח לניתוח ומאשפוז אינסופי למישנהוא כבר עברו שש שנים). כרגע המקרה שלי מונח לפני אוצתה ועדת לביטול חובות וברור לי עכשיו עד כמה סיכויי אפסיים.... אני מפחדת מהיום בו ינחיתו עלי את החוב ואת הדרישה לשלמו, גם ככה כבר אין כסף לתרופות ואני נאלצת לותר פה ושם אז מאיפה אשלם את החוב הזה?!?

06/11/2011 | 18:34 | מאת: גרשון

קראתי את הכתבה.כן, אני מכיר את הנשמות הפועלות .אני רוצה יותר פרטים.כך שעדיף למייל האישי. בכל אופן כרגע יותר חשוב הטיפול בעצמך. איך את מרגישה ומתמודדת עם הכאבים ?

תודה גרשון על רצונך לעזור ועל האכפתיות שלך. אין כמוך. כפי שכתבתי לך במייל, אני עדיין מתלבטת אם לבקש את עזרתך במקרה שלי, לא מרגישה לגמרי נעים עם זה. לגבי הכאבים - יש שיפור קל אבל עדיין לא טוב. מתחילים אוטוטו טיפול בתרופה חדשה (עוד תרופה לא בסל שאין לי מושג איך אממן :-) שבניגוד למשככי הכאבים הנרקוטיים היא תרופה ייעודית לטיפול בכאבים נוירופטיים (כאבים שנגרמים ממקור עצבי כמו במקרה שלי). אני מקווה שזה יעזור. מחזיקים אצבעות שהגוף שלי לא ידחה את התרופה כמו שקורה בדר"כ. כמעט כל התרופות או שיוצאות שלמות דרך הסטומה ולכן אני מטופלת בעיקר בזריקות ובמדבקות, אבל התרופה הזאת מגיעה רק בקפסולותף לחלופין יש לי רקע ארוך ועשיר בתגובות אלרגיות קשות למגוון רחב של תרופות כולל אנפילקטיק שוק, פרכוסים, הפסקות נשימה וכו'. יש חשש לגבי רגישות שאפתח לתרופה זאת כי יש בה חומרים ממשפחות דומות לתרופות אחרות שפיתחתי אליהן תגובות קשות. לכן יתחילו במינון מאוד נמוך ויעלו בצורה מאוד איטית. התקווה היא שאצליח להגיע למינון הדרוש לצורך השפעה, זה ייקח כמה שבועות ואז יש משהוא כמו 50% סיכויי הצלחה לתרופה. אז כרגע אני לךוקחת נשימה עמוקה ומחזיקה אצבעות שאולי סוף סוף יימצא פיתרון. אם זה לא יעזור, נעבור בלית ברירה לטיפולים פולשניים (זריקות בלוק שמשתקות עצבים והחדרת אלקטרודות מתחת לעור לויסות המנגנון החשמלי הפגוע של העצבים. ניסינו לדחות את השיטות הפולשניות ככל האפשר כי ביחס להיסטוירה הרפואית שלי עם טיפולים פולשניים וניתוחים והסיבוכים שפיתחתי זה נחשב טיפול יחסית בעייתי אצלי. טוב, שפכתי מספיק, די להתלונן. מה שלומך? שקט פה בפורום בימים האחרונים, אתה חסר!!!

מנהלי פורום סטומה - תמיכה