גרשון ויעל - כבוד :-)

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

02/11/2011 | 07:25 | מאת: קרן

כל הכבוד לכם על ההשקעה ועל התשובות המפורטות. גרשון - אני מחכה לשיעור הבא שלך, כי עדיין לא ברור לי כמה 'מותר' לי להשתכר בלי לאבד את הקצבה, כל עוד אני זכאית לה. יעל - תודה על המאמץ לכתוב בזמן כאבים. מכל מה שכתבת הבנתי שלצורך הוועדה חשוב יותר להבהיר שאני לא מסוגלת לשבת על ישבני שעות רבות, גם חודשים רבים לאחר ניתוח הפאוץ' וכריתת הגידול. לעניין קצת הנכות פחות חשוב אם הייתה לי איליוסטומי, כעת קולוסטומי, וכל שאר התלאות ה'ניתוחיות' למיניהן. בוקר טוב לכולם.

שמחה מאוד שיש לנו אותכם, גרשון ויעל :):) גרשון, איזה כיף לנו שמצאת אותנו :) כמה שאני שמחה שפתחנו את הפורום הזה...... לא להאמין כמה מידע, הכוונה ועזרה אפשר לקבל רק ע"י האפשרות שלנו להתחבר כאן!! פשוט נפלא!!

מנהלי פורום סטומה - תמיכה