גזים

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

13/04/2011 | 20:18 | מאת: דודי

היי אפשר אפשר להמנע מהרעשים של הגזים כבר קרה לי כמה פעמים שימאו לי גזים במצבים מביכים יש משהו למניעה או להקטנת הרעשים בתודה דודי

13/04/2011 | 22:38 | מאת: שי

מי שימציא את זה יהיה מיליונר,היו לי אין סיפור של בושות עם גזים פעם אחת במעלית בברצלונה עם שני צרפתים ואני ואישתי פשוט נקרענו מצחוק...מול הסביבה הרגילה שלך זה עוד בסדר אבל מול אנשים זרים זה בהחלט לא נעים,לא יודע אם יש משהו למנוע את זה,אולי פשוט לשים לב מה אוכלים.

שי צודק, חחחחח צריך לעבוד על המצאת משתיק קול לסטומה ;) אבל עכשיו ברצינות, דודי, יש לך אילאוסטומי או קולוסטומי? כלומר סטומה ממעי גס או ממעי דק? אם ממעי גס, כמה מהמעי הגס נשאר לך? כעקרון, אם יש לך עדיין מעי גס, אז באמת בסטומה ממעי גס יש יותר בעיה של גזים. בסטומה ממעי דק יש הרבה פחות. אתה צריך פשוט לנסות להמנע כמה שאפשר ממאכלים שאתה יודע שגורמים לך לגזים. לי יש סטומה ממעי דק, אבל אם אני אוכלת שעועית לבנה או חומוס, למשל, OMG אני הופכת למכונת סודה סטרים ממש!!! ויש עוד הרבה מאכלים שגורמים לי לגזים, כמו: בוטנים (גם במבה - כי יש בזה חמאת בוטנים), מוצרי חלב, פירות מסוימים, עגבניה חיה, המממ יש עוד אבל לא זוכרת כרגע. אז בקיצור, אני פשוט נמנעת מלאכול את המאכלים האלה. כל עוד שאני לא נוגעת בהם, אין לי בכלל גזים, ממש בכלל. דברים נוספים שיכולים לגרום לגזים: אם נשארים שעות רצופות בלי לאכול (אם אני עוברת את ה- 6-7 שעות בלי אוכל, מתחילים להווצר גזים). לעיסת מסטיק יכולה גם כן לגרום לגזים, אז כדאי להמנע. במקביל אתה יכול גם לנסות לקחת כדורים שמכילים פחם וסופחים את הגזים. לא כ"כ מכירה שמות, תשאל את הרוקח. בהצלחה!

13/04/2011 | 23:02 | מאת: רן רובינשטיין

לא יודע להגיד אם זה עובד :) http://www.comfort-control-63.com/eng/download.html http://www.colonsilence.com/download/flyer_ENG.pdf

נראה ממש מעניין, בייחוד המוצר השני שלא דורש ציוד עזר תופס מקום כמו משאבה וכו'. מישהוא מכיר? ניסה? יודע אם זה עובד? עולה משהוא כמו 200 שקל (השני) ואם זה עובד ומונע את הקולות זה נראה לי ממש להיט!

מנהלי פורום סטומה - תמיכה