כנס שנתי - ארגון בעלי סטומה

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

הי לכולם, לצערי מצבי הרפואי עדיין מחורבן ברמות. כאבי תופת נוראיים (אני סובלת מנזק עצבי מכל הניתוחים שעברתי) שמושפעים רק ממינון כל כך גבוה של תרופות שהופך אותי לזומבי מוחלטת שאין לה מושג מה קורה סביבה. ביום שני הקרוב יש לי תור למרפאת כאב בתקווה לאיזשהוא נס כי אני לא יכולה להחזיק ככה עוד הרבה זמן. אני שוב מתנצלת שכרגע לנוכח המצב קשה לי לכתוב ולענות בפורום, אני כן משתדלת לנסות ולעקוב אחרי הודעות. ממש משמח לראות שיש כאן מספיק אנשים טובים שעוזרים ושהפורום חי ובועט גם בלעדיי. ראיתי כמה דיבורים ושאלות לגבי הכנס הקרוב. גם אני לא קיבלתי הזמנה רשמית ולא ברור לי פשר העיכוב כי זה כבר אוטוטו... בכל מקרה הכנס הוא הכנס השנתי של ארגון בעלי הסטומה והוא ייערך ביום רביעי ה- 16.11.11 בבית האגודה למלחמה בסרטן בגבעתיים. בהמשך אני מפרסמת את תכנית הכנס. האם אתם מתכוונים להגיע? זו יכולה להיות הזדמנות מצוינת למפגש של חברי הפורום, נוכל לדבר, לקשקש ולפגוש את הפרצופים שמאחורי השמות. להלן תכנית הכנס: 14:00-14:45 התכנסות, צפייה בתערוכת ציוד סטומה וכיבוד קל 14:45-15:00 ברכות - מירי זיו, מנכ"ל, האגודה למלחמה בסרטן 15:00-15:45 "סיבוכים ארוכי טווח במנותחי סטומה" ד?ר יהודה קריב יחידה לניתוחי מעי גס ורקטום, חטיבה כירורגית, מרכז רפואי תל אביב איכילוב והמרכז לכירורגיה אסיא מדיקל 15:45-16:20 " אני שלם/שלמה בגופי ובנפשי" דבורה רייכר BSW,MA בבריאות הוליסטית 16:20-16:35 עדכון פעילות "צעירים עם סטומה" יעל סיגל 16:35-17:10 ערן מורי, סטנדפיסט 17:10-17:40 "חידושים ועדכונים ממערכת הבריאות" מר מידד גיסין נשיא ארגון בעלי סטומה ויו"ר צ.ב.י. – צרכני בריאות ישראל דמי חבר לשנת 2011 בסך 40 ש"ח יגבו בכנס (למי ששילם השנה, בהצגת כרטיס חברות לשנת 2011, אין צורך לשלם בכנס). יום העיון באדיבות החברות: פילטל- קונווטק, קולפלסט ישראל, נאופרם- הוליסטר, ביו- מד דרכי הגעה: בתחבורה ציבורית – קו 55 מתחנת רכבת ת"א מרכז סבידור, לכיוון תל השומר. לרדת תחנה אחרי קניון גבעתיים. ברכב פרטי- מנתיבי איילון לרדת במחלף השלום (עזריאלי) לכיוון גבעתיים, ימינה בדרך רבין עד קניון גבעתיים (כדאי לחנות שם, החניה בתשלום) קווי אוטובוס נוספים "דן": 57, 52, 31.

30/10/2011 | 00:50 | מאת: חיים

אני מגיע!

30/10/2011 | 08:17 | מאת: קרן

גם אני אגיע. יעל, אני מקווה שתתאוששי - ושנראה אותך שם!

בע"ה ב"ל. יעלי, חושבת עליך המון... מקווה שאת יותר טוב ומקווה שתוכלי להגיע, אחרת את תהיי מאוד חסרה לנו.

30/10/2011 | 21:30 | מאת: זואי

מנהלי פורום סטומה - תמיכה