ליפית

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

26/10/2011 | 16:18 | מאת: קרן

שלום יפית, הבנתי מדברייך שיש לך קולוסטומי ולא איליוסטומי. גם לי יש קולוסטומי. בעבר - כשהייתה לי אליוסטומי, בהחלט קרו לי 'הפתעות דליפה' רעות מפעם לפעם. בקולוסטומי זה לא קרה לי מעולם - כי היציאות הרי קשות בהרבה מהיציאות הנוזליות של האליוסטומי. לכן נראה לי שעניין הדליפה קשור להדבקה - כפי שאמרו חברות אחרות. אני רוצה להוסיף על המלצתה של זואי לתחתונים מחטבים: נסי לקנות מכנסיים בגזרה גבוהה. אני קניתי לא מזמן מכנסי ג'ינס בגזרה גבוהה - ובעבר לבשתי רק גזרות נמוכות. השקית מכוסה כמעט לגמרי והמכנסיים מגנים עליה. אני מרגישה ממש מצוין במכנסיים האלה. גם מכנסיים מחויטים לעבודה יש בגזרות גבוהות (הוניגמן, זארה). וכמובן - תמיד ערכה מוכנה בתיק/בארון/באוטו, כפי שכתבו כולן: תחתונים להחלפה, מגבונים, שקיות.

27/10/2011 | 21:44 | מאת: גרשון

ברשותך אציע להחזיק סט חירום שחובה להחזיק כל הזמן עליך ולו רק כדי שתהיה הרגשת בטחון. מומלץ אפילו להחזיק סט בכל מקום קבוע שאת נמצאת, כמו שכבר נאמר בפורום, כמו רכב,תיק, מגירה כסטנדרט. אני ממליץ להוסיף לסט מגבונים רטובים וריחניים כמו אלה שמחולקים במסעדות בסיום הארוחה. מנסיון כשמבקשים מהמלצר הור מביא ברצון. וממילא נותנים לו טיפ.. !!! :) דבר נוסף גיליתי בקבוקונים עם בושם בריח תפוחים,ורדים,... הבקבוקון בעובי סנטימטר ובאורך 12 ס"מ. זה נהדר לרסס סביב הטבעת לתחושת רעננות ולהפגת חששות... שמא יש דליפת ריח. אחרי מחקר קטן מצאתי שמוצאים אותם ב"קוסמטיקה מהיצרן לצרכן" זו רשת בכל מיני ערים. הנה האתר שלהם : www.beautycare.co.il . הכי חשוב שאפשר לפתוח את הבקבוקון ולשים בושם אחר. אין הרבה כאלה שניתן למלא מחדש . החסרון שזה זכוכית !!!! טוב, זה השעור של היום. אני מניח שנמצא גם מחר על מה להתכתב

מנהלי פורום סטומה - תמיכה