ממיר - השמיעי קול

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

09/10/2011 | 21:06 | מאת: זואי

היה הטרום ניתוח? יש תאריך לסגירה?

10/10/2011 | 22:03 | מאת: ממיר

היי יקירה היה גם היה טרום ניתוח ויש תאריך הניתוח יתקיים בתאריך 26/10 אשפוז יום לפני, במהלך הטרום ניתוח ישב מולי מתמחה ולא המנתח שלי אשר לא חסך בכל הדרכים להפחיד אותי אז הוא אמר שבגלל שהיה ליז יהום אז יש סיכוי גדו להדבקות מעיים ועצם העובדה שיש לי בקע רק מחזקת את זה . כמובן שאת כל זה הוא אמר בלי CT או צילום אבל מה הבעיה להפחיד.... אה וכן אני וזונדה נפגשות בשנית בקיצור אני מלאת חששות . ממש יצאתי מהטרום ניתוח נכנסתי לרכב והתחלתי לבכות אבל אני מאמינה שככל שנתקרב ליום הניתוח אני אגייס את הכוחות הנדרשים

10/10/2011 | 22:10 | מאת: ממיר

המתמחה ציין שבשל הדבקות המעיים שהוא צופה מדובכר בניתוח קשה מאוד מאוד חיבור אבל .... הם לא ישאירו בחורה בת 37 עם סטומה לכל החיים....איזה מותק !!!

20/10/2011 | 12:30 | מאת: זואי

וואו, זה אוטוטו קורה!! מתיאורייך, זה באמת נשמע ניתוח לא קל. לא יודעת, אני בד"כ העדפתי לשמוע על מצבי הקיצון, כדי להיות מופתעת אח"כ רק לטובה.. הלוואי, ומאחלת לך שהכל יעבור בהצלחה ובלי סיבוכים. תנסי לחשוב קדימה, כמה שיותר רחוק. לתקופה שאחרי ההחלמה מהניתוח. לימים טובים יותר. מחזיקה לך אצבעות חזק חזק.

מנהלי פורום סטומה - תמיכה