אודה לסיוע במידע

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

13/09/2011 | 20:55 | מאת: ברוך

יש לי סטומה ובקרוב אוכל לעבור ניתוח לחיבור המעי הגס ב=חזרה למצבו הקודם. האם מישהו יכול להמליץ על רופאים המתמחים בתחום? אשמח לקבל משוב בכתובת: [email protected] המון תודה מראש לכל העונים.

שלום ברוך, ראשית, אני שמחה שתוכל בקרוב לעבור ניתוח לחיבור מחדש. ניתוח לחיבור מחדש של המעי נחשב באופן יחסי להרבה פחות מורכב מאר הניתוח הראשון בו נוצרה הסטומה (ולרב, נכרת חלק כלשהוא של המעי). ניתוח לסגירת הסטומה מבוצע כמעט בכל בי"ח ע"י רב הכירורגים אך אני בהחלט מבינה את רצונך (כך גם אני הייתי נוהגת) שלא לקחת סיכון ולהיות מנותח ע"י רופאים מומחים בתחום. אפשרות ראשונה היא לעבור את הניתוח ע"י המנתח שיצר לך את הסטומה. במידה ואתה סומך עליו ומרגיש שהוא עשה עבודה טובה זוהי אפשרות שיתרונה טמון בכך שהכירורג הנ"ל כבר מכיר אותך ואת גופך, יודע בדיוק מה עברת ומה היתה הבעיה. אם לא, אנסה למנות עבורך את רשימת הכירורגים שנחשבים כיום למובילים בארץ בתחום (אני בטוחה כי אחרים יוכלו להוסיף שמות מנסיונם והיכרותם): ד"ר חגית טולצ'ינסקי - איכילוב, ד"ר אביטל - איכילוב, ד"ר זמורה - תל השומר, ד"ר מרט חייקין - תל השומר, פרופ' רייסמן - שערי צדק, ד"ר מטר - בני ציון ובאופן פרטי באסותא לב המפרץ אם תעבור על הפורום אני בטוחה שתמצא גם שמות נוספים. האם תוכל לשתף אותנו מה הוביל אותך ליצירת הסטומה? אני מאחלת לך המון בריאות והצלחה ואנו תמיד נמצאים כאן על מנת לתמוך וללוות ולענות לשאלות כמירב נסיוננו.

17/09/2011 | 23:38 | מאת: זואי

זמורה היה הרופא שלי, אבל את הסגירה הוא נתן למתמחה לעשות... אז רק לידיעה. (אבל כאמור, מתמחה חתיך. שבסופו של דבר עשה עבודה טובה).

רופאים נוספים שהומלץ עליהם כאן בפורום ע"י חולים שנותחו על ידם הם ד"ר דניאל דואק מרמב"ם וד"ר אבירם ניסן מבילינסון. הראשון הומלץ ע"י ענת צור והשני ע"י קרן, אתה יכול לענות להודכות שלהן ולשאול שאלות נוספות על אותם מנתחים, אני בטוחה שהן ישמחו לעזור. אני אישית נותחתי ע"י פרופ' רייסמן שלטעמי הוא מנתח מעולה ולא פחות חשוב, בן אדם.

17/09/2011 | 23:19 | מאת: ברוך

תטודה רבה יעל על תגובתך. הרשימה שהעברת מאוד מסייעת. שלחתי לך השתלשלות הסיפור שלי במייל ניפרד. שבוע טוב

מנהלי פורום סטומה - תמיכה