היכונו היכונו: יום כיף לבעלי סטומה

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

ארגון "צעירים עם סטומה" שמח להזמינכם ליום חוויתי ומיוחד לחברי צעירים עם סטומה - יום כיף בכנרת. בתוכנית: כנרת, שמש נעימה, על האש, שיט קיאקים/סירות פדלים ובעיקר הרבה כיף! האירוע יתקיים ביום רביעי, 5.10.11 בכינרת. הסעות יצאו מתחנת רכבת בת גלים בחיפה (בהתאם לביקוש, תיתכן הסעה גם מתחנת רכבת מרכז בתל אביב). הערה חשובה: אין הכרח להיכנס למים – ניתן לבלות וליהנות משלל הפעילויות על החוף והפעילות הימית אינה מחייבת רחצה במים. פרטים נוספים יבואו בקרוב! אנא שריינו את התאריך ביומן!

13/09/2011 | 14:40 | מאת: קרן

אבל מה עושה מישהו מהמרכז שחושב לאזור אומץ ולבוא? נוסע עד לחיפה כדי להגיע להסעה? :-( (אני ביום של תלונות בגלל תוספת הגובה של משתיק הקול. את לא חייבת להתייחס אלי :-) עדכני אם תהיה הסעה מהמרכז, ואשקול בכובד ראש את עניין ה'אומץ' שלי :-)

דבר ראשון - את באה, אני לא שואלת אותך! :-) סתם, אני לא מכריחה אותך אבל באמת מקווה שתאזרי את האומץ ותבואי, מעבר לכך שיהיה כיף אני באמת חושבת ומאמינה (וכך היה עבורי בתור סטומאית חדשה) שפגישה ובילוי עם אנשים כמוך שעוברים מה שאתה עובר ויודעים בדיוק מה את עוברת עכשיו מאוד עוזרים להתמודדות האישית. פרסמתי את ההזמנה המלאה בראש הפורום. לגבי ההסעה - כפי שרשום בהזמנה, במידה ויהיה ביקוש נדאג להוצאת הסעה גם מתל אביב, לצורך כך, בעת ההרשמה צייני כי את מעוניינת בהסעה שכזאת. ודרך אגב, בכל מקרה מאוד קל להגיע היום לחיפה בזכות הרכבות (אנחנו לא כאלה פריפריה :-). מאוד מקווה לפגוש אותך ביום הכיף!

אבל כמו שקרן אמרה, אשמח אם תהיה הסעה מהמרכז.

את באה, נקודה! חולה עלייך אהובתי

מנהלי פורום סטומה - תמיכה