זה עובד

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

05/09/2011 | 10:34 | מאת: יוחאי שוורץ

להודיה ולכל המתענינים אמש עשיתי א הניסוי השלישי למשך שבע שעות התקנתי את "משתיק הקול" ולשמחתי זה עבד: א. הוא פתר באופן מושלם את תופעת הרעש והסומק חזר ללחיי, מאחר ואני אדם מאד פעיל ונמצא בסביבת אנשים הדבר החשוב ביותר מבחינתי נפתר. ב. ברמת ההתקנה אני כנראה צריך עוד פרק זמן ללמוד להתקין אותו בצורה נכונה בה לא יחליק על השקית, כנראה הבעיה קשורה למידת מתיחת הרצועה ג. בכל מקרה יש לדאוג שהשקית תהיה ריקה בזמן ההתקנה. ד. פעמים הזדקקתי להוציא אויר מהשקית. ה. אין מה לדאוג המעי שלנו הוא חזק ביותר ומתנהג כמו כרית אויר ויודע להפעיל לחץ כדי להוציא את מה שצריך. ז. שום דבר לא נשאר בפנים ובבוא העת יוצא והכל בהתאם לצורך של הגוף. ח. אעדכן אתכם בשבוע הבא לאחר נסיונות שונים שאני רוצה לעשות עם ההתקן.

05/09/2011 | 19:09 | מאת: קרן

אני שמחה מ-א-ו-ד לשמוע - וממש מחכה לדיווח הבא שלך. לאחר שיחתנו הטלפונית הורדתי את הטופס מהאתר, מחר אשלם בבנק, והספירה לאחור מתחילה - עד קבלת 'המשתיק'. תודה רבה!

06/09/2011 | 07:54 | מאת: יוחאי שוורץ

הי קרן אל תשכחי להכין מבעוד מועד את הרצועה המחזיקה את ההתקן, זו מסופקת דרך קופות החולים כחלק המציודים של הוליסטר. בלעדיה אין ישועה. עלי והצליחי יוחאי

פשוט חדשות נהדרות!! זה כ"כ משמח שנמצא פתרון לבעיה נוראית שכזאת שהטרידה עד היום כ"כ הרבה בעלי סטומה. תודה רבה יוחאי על כל המידע והעדכונים!! שיהיה בהצלחה גם לכולם!!

06/09/2011 | 07:56 | מאת: יוחאי שוורץ

הודייה הי בשמחה ובעונג רב יוחאי

13/09/2011 | 10:52 | מאת: יוחאי שוורץ

הודיה ויעל היקרות אני שמח לבשר לכן שהמכשיר הפשוט הזה להשתקת רעשים עובד יפה והשיב לי את היכולת לעשות ולהיות היכן שהייתי ורוצה להיות בכל שעה ומקום. א. השתקת הרעשים מוחלטת וטובה מאד. ב. שומר על מסגרת הגוף עם בליטונת של עד 10 ממ' שניתנת להסתרה מאד בקלות. ג. תחושת המבוכה והמתח שהיה, עבר להיות נחלת אלו שלא משתמשים במכשיר ד. תחושת הבטחון בסביבה צפופה של אנשים שאינך זקוק כל הזמן להגן עם הידים על המקום נעלמה לגמרי. ובקיצור התקן פשוט וזול מחזיר אותי לחיים רגילים לגמרי ללא כל תחושת אי נוחות וחוסר בטחון מסוג שהו. הדבר היחיד שזה גם יתרונו, ההתאמה היא אישית לגמרי, הן ברמת הלחץ שיש למתוח את הרצועה והן ברמת ההסתרה וזה מותנה בגודל ובעקמומיות הבטן. עלו והצליחו מבחינתי מומלץ לרכוש זאת ולחזור לחיים בסביבה עם תחושת בטחון בריאה וטובה יוחאי

13/09/2011 | 14:29 | מאת: קרן

כתבתי למעלה שהבטחת עוד חוויות - ולא שמתי לב להודעה הזאת שלך. כפי שכתבתי למעלה - הבליטה של המכשיר מפריעה לי. אני לובשת חולצות במידה קטנה כי אני רזה, והן מותאמות להסתיר את השקית.תוספת המילמטרים של המשתיק - משמעותית לי מבחינת הביגוד. אבל כאמור, אני מתחילה לנסות אותו ואבדוק מהם יתרונותיו בשבילי - לעומת החיסרון בתחום הלבוש.

כ"כ שמחה לשמוע! מאוד מעודד ומשמח! אני חושבת שמעט מאוד בעלי סטומה בכל העולם העיזו לנסות את המוצר הזה או דומיו. אשריכם שזכיתם ואני שמחה שהמידע מועבר כאן בפורום, דבר שמאוד עוזר להרבה בעלי סטומה נוספים בהווה ובעתיד! כל הכבוד יוחאי! :)

מנהלי פורום סטומה - תמיכה