מפגש פורום!

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

מה דעתכם על מפגש פורום? דחינו את המפגש שהיה אמור להתקיים מפאת מצבם הבריאותי של חלק מחברי הפורום אבל נראה לי שיהיה נחמד להיפגש כולנו, מי שהגיע למפגש הראשון יוכל להעיד שהיה ממש נחמד (ואפילו יותר מנחמד). נראה לי שכדאי לזרום עם מה שעשינו במפגש הקודם - ניפגש בביתו של אחד מאיתנו וכל אחד יביא איתו בקבוק שתיה ואיזשהוא כיבוד. לגבי מיקום - בשמחה אארח בביתי, החיסרון היחיד הוא שאני גרה בחיפה וזה לא ממש במרכז, אבל מצד שני אני גרה ממש קרוב לרכבת ולא תהיה בעיה להביא ולהחזיר לרכבת את מי שיצטרך (יש רכבות כל הלילה). אם מישהוא באזור המרכז יהיה מוכן לארח זו גם אפשרות. לגבי תאריכים - נראה לי הכי כדאי בחמישי בערב (שבע-שמונה) כי רובנו לא עובדים בשישי ואז אפשר להישאר בלי לחץ זמן. חשבתי על ה- 15 או ה- 22 לספטמבר. מה אתם אומרים? אנא כיתבו האם אתם מתכוונים להגיע, איזה תאריך עדיף עבורכם והגיבו לגבי שאלת המיקום.

אני עדה שהמפגש הקודם היה מדהים! אשמח להגיע למפגש אצלך בחיפה. אשמח גם לקיים אותו אצלי בבית - מה שיוחלט ע"פ רוב. (רק שיהיה רוב ;) אז קדימה, מי שמעוניין שיגיד אני :)

01/09/2011 | 09:56 | מאת: קרן

לחיפה לא אוכל להגיע. לצערי. היא רחוקה ממני מאוד. באזור המרכז יהיה קל יותר. אולי בסוף החודש, כשאתאושש עוד קצת מהניתוח. ובעניין המקלחת: אני מתקלחת בלי שקית. אחרי מקלחת עם שקית - אני מרגישה לא נקייה מספיק. אבל בעצם, כל הזמן אני לא מרגישה 'נקייה מספיק' :-(

אני גם חושבת שרצוי שתחלימי קודם כמו שצריך. זה הרבה יותר חשוב. המפגש לא דחוף ושווה לחכות עוד קצת כדי שנזכה לנוכחותך :) אפשר לקיים את המפגש אצלי בהרצליה, אם זה מתאים לכולם.

הי קרן, אחרי שכתבתי למטה שניפגש ב- 22.9 חשבתי שאולי היה כדאי קודם לשאול אותך. האם את חושבת שתצליחי להגיע אז (המפגש יהיה במרכז) או שאת מעדיפה שנדחה את זה בשבועיים שלושה כדי שתתאוששי לגמרי? מאוד חשוב לי ולכולם שתבואי ואם צריך לדחות קצת אז נדחה, העיקר שתבואי (אם את רוצה כמובן, בלי לחץ:-).

01/09/2011 | 13:08 | מאת: טלטול

אשמח להגיע... רק שב-15/9 אני לא יכולה כי יש לי חתונה. הודיה- מצטערת שלא יצא לנו להפגש, הייתה תקופה לא פשוטה (לא קשור למחלה) ולקרן- יכולתי להזדהות עם רוב מה שכתבת, אני מאלו שגם מתקשות לקבל את הסטומה, אך עדיין חיה איתה יחסית בשלום כבר קרוב לשנתיים! גם לי לא היה אומץ להגיע לאף מפגש של "צעירים עם סטומה" וזה עדיין מחסום שגם קיים אצלי אבל אני יכולה לספר לך שלפני כמה חודשים ניפגשנו כמה חבר'ה מהפורום בהרכב מצומצם והיה מאוד כיף ותדעי שיש פה אנשים מדהימים.

01/09/2011 | 20:07 | מאת: טלטול

גם אני מתקלחת ללא שקית ממש מאותה סיבה.. ככה זה מרגיש "נקי" יותר. יש לי בסיס של הוליסטר והוא לא ממש נפגע מהמים.

ויש בך כוחות הרבה יותר ממה שאת חושבת! נכון, לא יצא לנו, לא נורא. אבל סה"כ זה יהיה הכי כיף אם נפגש כולנו :):)

03/09/2011 | 00:56 | מאת: זואי

אשמח להיפגש שוב. עם עדיפות למרכז..

נראה לי אם כך שעדיף שניפגש במרכז, כי כך יהיה קל יותר לרוב האנשים להגיע. הבעיה היחידה אם כן היא שאנו זקוקים למתנדב לארח את המפגש... היום גיליתי שגם אני לא יכולה ב- 15.9 כי יש איזה פעילות בבית הספר של הבן שלי (הוא התחיל אתמול כיתה א' המלאך!). גם טלטול לא יכולה ב- 15, אז מה אתם אומרים על כך שנקבע מפגש ל-22? דרוש לנו רק מקום בו נוכל להיפגש.

03/09/2011 | 15:57 | מאת: זואי

אז אפשר גם אצלי, אבל מזכירה שאין מעלית ויש הרבה מדרגות.. ומבטיחה - הפעם בלי תמונות חחחח.

מנהלי פורום סטומה - תמיכה