למסירה שקיות סטומה 3796 של הוליסטר

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

30/08/2011 | 11:39 | מאת: dinn1

ברשותי יותר ממאה שקיות חדשות שלא השתמשנו בהן-אשמח לשלוח למי שזקוק - המייל שלי - [email protected]

היי דין, ציוד סטומה ניתן לתרום לבתי אבות שבדר"כ שמחים לקבל. בנוסף, בעצתה של בלה אחות הסטומה מפורום הסטומה כאן באתר דוקטורס, לתרום לעמותת "רופאים למען זכויות אדם " יפו רח דרור 9 טלפון 03-6873718, 03-5133100 - לבקש את אימאן.

כפי שהודיה ציינה בתי אבות וארגון "רופאים לזכויות אדם" ישמחו לקבל כל ציוד מיותר. ישנם גם בתי חולים שישמחו לקבל ציוד מיותר. אני בזמנו נתתי לשערי צדק המון ציוד מיותר והם מאוד שמחו לקבלו. הבנתי שבמקרים בהם תיירים או אנשים זרים מגיעים לניתוח חירום (ומסתבר שזה קורה יותר ממה שאנחנו חושבים) הציוד הזה ממש מציל אותם כי הם לא זכאים לקבל ציוד כמונו ואם אין לבית החולים ציוד ספייר הם נאלצים לשלם עליו הון רב עד חזרתם לארצם.

31/01/2012 | 15:02 | מאת: אלי

בבי"ח זה ממש עוזר. ותוכל לגמול טובה למי שניתח אותך.. כשהייתי אחרי הניתוח השתמשתי בשקיות שמישהו אחר השאיר מניתוח קודם עד שידעתי מה להזמין ולקח זמן עד שהציוד הגיע. ממש עזר ש"במקרה" היו להם שקיות עבורי.. 3796 זה לילדים?? אם כן, אני מכירה מישהו שמשתמש.. אם זה רלוונטי, אצור קשר במייל. תודה

מנהלי פורום סטומה - תמיכה