כל הכבוד

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

09/04/2011 | 23:05 | מאת: רוית

שבוע טוב וחג שמח. כל הכבוד ליוזמה הברוכה,אני מקווה כי האתר יתן מענה חברתי לבעלי סטומה בהווה ובעבר. מתוקף תפקידי כאחות סטומה במחוז דן-פ"ת, אני אעדכן את בעלי הסטומה על קיומו של האתר ואת אחיות הסטומה בביה"ח שבמחוז.

היי רוית :)) אנחנו מודים לך מאוד על התמיכה והעזרה בהעברת המידע על קיומו של הפורום לבעלי הסטומה ואחיות הסטומה. אנו אכן מקווים שהפורום ישמש את המטרה שלשמה הוא נוצר, ויהווה מקום מפגש וקהילה תומכת לכל בעלי הסטומה. עזרתך מוערכת ומבורכת! שבוע מצוין וחג שמח!!

מנהלי פורום סטומה - תמיכה