היי יעל

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

27/06/2011 | 20:48 | מאת: שרון ענת

כבר אישרתי את השתתפותי במפגש אך לצערי יתכן ולא אגיע כי אני מועמדת לניתוח נוסף ,אהיה בקשר.

מצטערת על התשובה המאוחרת, לא הייתי באינטרנט כמה ימים בגלל צרות כאלו ואחרות (מתי הן ייגמרו כבר?!?) מצער לשמוע על הצורך בניתוח, אני מניחה שהמדובר בפרולפס? אשמח אם תעדכני מה קורה, אם נפגשת כבר עם כירורג ועם מי וכו'. נשמח אם גם תעדכני אותנו על מועד הניתוח. אני מכירה את הצורך הזה בניתוחים חוזרים ואני יודעת עד כמה זה מתיש ולא קל, תחזיקי מעמד! אנחנו איתך! לגבי הפגישה - ברור שהבריאות קודמת לכל. למען האמת, נראה לי שנדחה את הפגישה כיון שגם לי יש בעיה באותו שבוע, דברים השתנו גם אצלי ואני צריכה להגיע לשע"צ לרייסמן באותו שבוע וזו נסיעה קשה מחיפה שתדרוש ממני כמה ימי התאוששות (מצבי לא משהוא). ובלעדיי ובלעדייך נשארו רק רן והודיה... אז אולי עדיף לדחות עד שכולנו נוכל להגיע.

יש חדש לגבי המצב הרפואי והניתוח? אנא תעדכני, דואגת לך!

01/08/2011 | 22:26 | מאת: שרון ענת

אני שלושה שבועות אחרי ניתוח,לא נגעתי במחשב מאז כי קשה לי לתפקד.רק החלתי להתאושש.נותחתי על ידי ביטרמן בבית חולים הכרמל בגלל פרולפס,נראה שהניתוח הצליח ואני מקווה להמשיך להשתפר.אני מקווה שמצבך טוב ומחכה למפגש עם הפורום. באהבה ענת

מנהלי פורום סטומה - תמיכה