שלום לכולם

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

25/06/2011 | 09:46 | מאת: אני

היי כבעל סטומה מזה כשלוש שנים אשמח להכיר אנשים עם סטומה, מאוד נחמד שאפשר לתמוך, לעזור, ומכמובן לקבל חזרה. מאוד עוזר שיש את מי לשאול שאלה ולקבל תשובה אמיתית מתוך ניסיון מאשר השערות של אחות סטומה כלשהי... יש קבוצת פייסבוק, אמנם לא מאוד פעילה כרגע, אבל בעזרתכם נוכל לגרום לפעילות... הצטרפו והפיצו בין כל בעלי הסטומה שאתם מכירים... https://www.facebook.com/group.php?gid=99525841380 נתראה בפייסבוק

היי ברוך הבא :) שמחה מאוד שמצאת אותנו. תודה על פתיחת הקבוצה בפייסבוק! בהחלט יוזמה חשובה. אני כבר בפנים :) אתה גם מוזמן להצטרף לפורום, לשתף, לייעץ ולעזור, כי זה הפורום שלנו ובשבילנו, אז תרגיש חופשי. בנוסף, אתה מוזמן להצטרף אלינו למפגש פורום שיתקיים ב- 14/7 יום חמישי בחיפה אצל יעל. אשר את השתתפותך ונשלח לך למייל את כל הפרטים. נשמח מאוד לראות אותך שם :):)

נשמח גם להכיר אותך! הגעת למקום הנכון... אתה מוזמן לשתף, לשאול ולעזור כמה שיותר!

מנהלי פורום סטומה - תמיכה