המלצה

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

23/06/2011 | 17:35 | מאת: שרון ענת

שלום לכולם יתכן ואצטרך לעבור ניתןח נוסף בגלל פרולפס של המעי. לפני שנתיים עברתי את אותו ניתוח. האם תוכלו להמליץ לי על כירורג יועץ מתאים. בתודה ענת.ש.

23/06/2011 | 19:40 | מאת: ממיר

יש את פרופסור שלמה וולפיש שהוא מדהים גם מקצועית וגם אישית הוא כירורג מומחה לפרקטולוגיה + מעי הגס

פרופ' רייסמן בשערי צדק - נחשב למנתח המעיים מס' 1 בארץ כיום. מנתח מעולה ולא פחות חשוב, אדם אנושי ומדהים. עברתי אצלו 4 ניתוחים ואין לי אלא מילות שבח עליו. וכן, נסעתי ועודני נוסעת מחיפה עד אליו. ממליצה לפחות לקבל את חוות דעתו.

24/06/2011 | 01:12 | מאת: ליאב

אני מסכים וחולק על יעל. רייסמן בהחלט ידוע כמומחה (הוא ראש המחלקה בשערי צדק), יוצא לכנסים בחו"ל, עוסק במחקר. אך זהו לדעתי גם החסרון שלו. ואעיד מנסיון אישי, בזמן האשפוז שלי, שכן שאושפז אצלו זכה למעט מאוד ביקורים מצדו, דבר שלדעתי נחוץ. אז יש לקחת את הדבר בחשבון. רק אציין שלפני הניתוח שלי הזמינו את רייסמן לחוות דעה, קל לראות שדעתו מוערכת. מעבר לכך, הוא אדם מאוד נעים, אולי הכירורג הכי נחמד שפגשתי. אני עברתי ניתוח אחד בסה"כ, אצל דוקטור אלברטון. הייתי מאוד מרוצה ממנו במיוחד כי לאחר הניתוח נהג לבקר אצלי מדי יום(לפעמים גם פעמיים, והייתה אפילו שבת שבא לבקר), ומאוד הקפיד להתעדכן במצבי. מהבחינה הניתוחית, אני יודע שעשה עבודה טובה היות ואחיות סטומה תמיד אומרות לי שיש לי סטומה יפה ואסתטית. דבר אחד שהפריע לי הוא שלא עשה איתי שיחה לאחר הניתוח וסיכם את מה שבוצע, ומה הלאה. כל זה הועבר לי ע"י המשפחה. אבל יכול להיות שצריך לחלוב מהם את המידע בכוח. מקווה שעזרתי. מאחל רק בריאות.

מנהלי פורום סטומה - תמיכה