שביתת הרופאים

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

10/04/2011 | 22:35 | מאת: אורי

עקב שביתת הרופאים, מומלץ מאוד להוציא רצפטים ולאגור את התרופות / ציוד החשוב כדי לא להיתקע בלי!

באחרונה היו יותר מדי מקרים של מחסור בציוד וחולים שנאלצו לחכות להגעת משלוחים מחו"ל ואי לכך נתקעו בלי ציוד (יצא לי לעזור בכמה מקרים באופן אישי בשבועות האחרונים), לכן באופן כללי אני ממליצה לדאוג תמיד למלאי מספיק ולא לחכות לרגע האחרון על מנת להזמין ציוד.

היום אמרו לי שטבעות האטימה שהזמנתי עוד לפני 10 ימים יגיעו רק בסוף החודש...

11/04/2011 | 04:10 | מאת: מידד גיסין

11/04/2011 | 04:09 | מאת: מידד גיסין

מנהלי פורום סטומה - תמיכה