שיהיה בהצלחה

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

09/04/2011 | 22:59 | מאת: ליאב

אהלן, שמי ליאב. לאחר שנתיים בצבא שוחררתי עקב מחלת קרוהן. לאחר שנה מרובת אשפוזים עברתי ניתוח לכריתת המעי הגס כולו. אני בעל סטומה כבר שנה וחצי. מאחל לכולם הרבה בריאות!

תודה ליאב! כחולת קרוהן שעברה מסלול דומה אני בהחלט מזדהה עם מה שעברת אבל אתה נשמע מאוד אופטימי, למען הכנות, הרבה יותר אופטימי משאני הייתי בהתחלה... לפי סיפורך נשמע שאתה ממש בתחילת שנות העשרים המוקדמות. כתבתי הודעה למעלה על מפגש של "צעירים עם סטומה מחר", ממליצה לך לבוא, לי זה עוזר לראות אנשים בטווח הגילאים הצעיר כמוני וגם נושאי המפגש נשמעים לי מאוד רלוונטיים לגיל שלך.

10/04/2011 | 20:46 | מאת: ליאב

היום אני בהחלט אופטימי כי אני מכיר במציאות ואני מודע לכך שאין אופציה אחרת. אז נותר להמשיך את החיים ממורמר או להסתכל על מה שכן טוב. בהתחלה גם אני כמו כולם, אני מניח, לקחתי את העניין בפחות רצון, אבל זה עובר. כמובן שעם הזמן נתקלים בקשיים חדשים וצריך מעט תושיה כדי לעבור אותם, אבל שום דבר שבלתי ניתן להתגבר עליו. אני אכן בן 23. מאז שעברתי את הניתוח הייתי במפגש אחד. לכל שאר המפגשים פשוט לא הסתדר לי להגיע (אני סטודנט), מה שיקרה גם במפגש הקרוב, לצערי.

מנהלי פורום סטומה - תמיכה