השמלות של סמנתה - אביזרים לסטומה

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

13/07/2016 | 10:21 | מאת: מוריס

לאחר חודשים ראשונים קשים הצלחתי להתגבר על הפחד מהסטומה והפכתי אותה לחברה שלי וקואים לה סמנתה. זה כבר שנתיים שאנו חברים והיא דבוקה אלי ממש (תרטי משמע). נותרה רק בעיה אחת. שהחלצה שלי התרוממה ראו לי את סמנתה ערומה. ממש לא נעים במיוחד שאנחנו חברים. ואז אשתי תפרה לה שמלות. עם האבזור הזה ירד לי כל הלחץ הנפשי שהיו רואים לי את סמנתה ערומה. זה שיפר את איכות החיים. אשתי יכולה לתפור לכל גודל ולהתאים אם צריך. בלינק הבא ראו דוגמאות מהמלתחה של סמנתה ותתקשרו להזמין..(054-5321501) https://www.dropbox.com/s/zdn53u3uhmevvnt/skirts.pdf?dl=0 בהצלחה לכולנו

07/09/2016 | 21:46 | מאת: פטל

שלחתי לזוגתך הכשרונית הודעה. איזו יוזמה נחמדה- סוףסוף פה בארץ. ובקשר לשחיה-- למה שהיא לא תתפור לסמנתה גם בגד ים?;)

08/09/2016 | 13:02 | מאת: מוריס

אישתי סיפרה לי כרגע שדיברת איתה מעוניין לדבר איתך בקשר לציוד מוריס 052-5524044

מנהלי פורום סטומה - תמיכה