הקיץ פה , אך שוחים עם סטומה

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

12/07/2016 | 16:17 | מאת: מוריס

לכל חברי מועדון הסומה. אני מבקש לחלוק איתכם את התגליות האחרונות שלי אני נהנה מהסטומה שלי שהיא בת שנתיים וקוראים לה סמנתה כדי שהיא תהיה דבוקה אלי טוב, אני עושה תספורת של תגלחת ומקלחת פעם בשבוע...מומלץ ולעניין השחיה אז בכל זאת צריך לחזק את ההדבקה ואז אני שם לה תגבורת של AQUA SEAL זאת עוד מדבקה מעל הבסיס ואיתה אפשר לשחות עם האהובה אפשר לקנות בבית מרקחת יהודה הלוי - טל 03-5605159 קיץ נעים ורטוב

22/09/2016 | 17:58 | מאת: ronit sarid

אני גם שחיתי עם הסטומה שקראתי לה-סטומיקה! בלי בעיה.החלפתי לפני השחינ ץה והכל נשאר אטום עם המדבקה הרגילה. אין שום מגבלה לשחות עם ולהרגיש בלי....

15/10/2016 | 17:02 | מאת: רותם שמעון

מנהלי פורום סטומה - תמיכה