יציאה מהרקטום למרות אילאוסטומי קבוע

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

07/05/2016 | 19:59 | מאת: אלכסוס

לסבא שלי בן 83 עם אילאוסטומי קבוע כ10 שנים, התחיל לצאת יציאות מהרקטום. האם יש סיבות לזה? לחכות לתור רופא משפחה או לפנות למיון? תודה מראש

08/05/2016 | 01:58 | מאת: אנוני

אם ריר זה כנראה נורמלי. (יש לו מעי גס ורקטום עדיין או שכרתו לו?) אם לא כרתו אז המעי אמור עדיין להיות פעיל ולייצר ריר מעי וכו ומדי פעם זה יוצא כמו יציאות אבל לא צואה.

08/05/2016 | 01:59 | מאת: אנוני

אולי שווה לפנות לרופא. תזכור כמובן שהפורום הזה לא מאויש ע"י רופאים חלילה וBETTER SAFE THAN SORRY אז אולי אם זה ממשיך או משהו אולי כן שווה לפנות למיון. סובייקטיבי אולי

שלום,בהחלט ייתכנו יציאות מהרקטום במידה והוא לא נכרת. אלו הפרשות שגדם המעי הנותר ממשיך להפריש. גם לי היה את זה כל עוד היה רקטום. ממליצה בכל מקרה לפנות לרופא לבדיקה לוודא שאין בעיה כלשהיא.

מנהלי פורום סטומה - תמיכה