האם יש כאן מישהו שלתינוק שלו היה סטומה?

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

04/05/2016 | 13:04 | מאת: אשמח להישאר חסויה לרגע זה

בני בן חודש עבר ניתוח אליוסטומי עקב חסימת מעיים כל הזמן יש דליפות מהשקית כל הזמן הוא צורח כשמדביקים לו את זה אשמח להייתעץ עם מישהו מנוסה בעניין יש לציין כשהגיע אחות סטומה גם הייתה דליפה בשקית הדליפות גרמו לגירוי עור כבד

04/05/2016 | 22:09 | מאת: אנוני

מצטער לשמוע על המצב אבל לצערי (או שמחתי) אין לי ניסיון בנושא ואינני מכיר אדם שיוכל לעזור במקרה זה, אולי שווה להתייעץ גם בפורומים בינלאומיים. הפורום הזה לא מאוד פעיל. גם המנהלים פה מעדכנים רק במצבם המשפטי. לינק לפורום בינלאומי: http://www.crohnsforum.com/forumdisplay.php?f=46

08/05/2016 | 10:33 | מאת: אנונימית 2

הי. גם אני אמא לתינוק עם סטומה,בן חודשיים כיום, גם אצלנו התחילו הנזילות בשבועות האחרונים. עד עכשיו השתמשנו בציוד של חברה מסוימת היה מצויין וללא דליפות. כעת כשהתינוק קצת גדל ,עחה במשקל והתחיל עם גזים התחילו הדליפות. ישנם פתרונות רבים שמוצעים רק שהכל מאוד אנדיוידואלי לילד. אנחנו טרם מצאנו פתרון אדיאלי אבל כדאי להתנסות בחברות שונות המספקות ציוד עד למציאת התאמה מושלמת. אם תרצי אשמח לשוחח בפרטי.

מנהלי פורום סטומה - תמיכה