ציוד סטומה

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

04/02/2016 | 17:53 | מאת: מיכל

האחות סטומה מוציאה לי את הנשמה!עברתי ניתוח קולקטומי לפני חודש וחצי בשיבא והאחות סטומה שלי לא רוצה להביא לי את כל הציוד מהמרשם שקיבלתי בשיבא...אם לדוגמא מגיע לי 60 שקיות עם סוגר פתוח ו60 שקיות. בלי סוגר ..היא לא מוכנהה להביא לי את השקיות בלי הסוגר ובכללי היא מחסירה לי מהכמויות אם נגיד מגיע לי מגבונים להסרה היא לא תביא כי יש לי מסיר דבק..למרות שהסברתי שהמגבונים הכי טובים לי ואם מגיע לי 2 חבילות היא מביאה לי רק חבילה אחת..מה עושים????אני מתחרפנת

16/02/2016 | 12:34 | מאת: אינה

מיכל שלום רב אני לא יודעת באיזה ציו את משתמשת אך נשאר לי מאימא המון ציוד של חברות הוליסטר וקונבטק כולל מגבונים ומשחות ואבקות אשמח למסור אותו

18/04/2016 | 14:14 | מאת: מוריס

לא יואמן כי יסופר. תפני לאחות סטומה במרפאה (ולא של הבית חולים) ותבקשי בדיוק מה את רוצה

מנהלי פורום סטומה - תמיכה