תמיכה ועזרה לבעלי סטומה

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

07/01/2016 | 19:15 | מאת: מידד גיסין נשיא ארגון בעלי סטומה

ראשית ברצוני לברך ב"יישר כוח" למנהלות הפורום מספר הטלפון שלי פתוח לבעלי סטומה , כמו כן משרד הארגון באגודה למלחמה בסרטן הוא:035721618 אפשר לדבר עם סיךלביה מזכירת הארגון בכל שאלה או ןלהתקשר איתי , לקבל את ב טאון הארגוןם "פתחון-פה אני עצמי בעל סטומה של המעי הגס כבר 29 שנים אם יש למישהו בעיה של ציוד או בעיה עם הקופה,בתפקידי נוסף כיו"ר צ.ב.י. צרכני בריאות אני מטפל בבעיות של כל החולים מול כל הקופות בריאות לכולם

08/01/2016 | 16:16 | מאת: ...

:) לדעתי העזרה הכי טובה היא אולי להביא אנשים שמתנדבים בעמותות פשוט להגיב בפורומים האלו מדי פעם. משום שהם די "מתים" (אולי מילה לא מאוד פוליטקלי קורקט) ושווה להחיות אותם כי הם יכולים ממש לעזור. בכל אופן תודה על התרומה. מקווה לעולם לא להתקשר אבל אם אצטרך אז עכשיו אני יודע לאן עוד לפנות.

17/01/2016 | 08:34 | מאת: כהן אנט

לכ' סילביה כהן אנט קופת חולים כללית ת'ז 61498713 מרפאת איבן-סינא חיפה הניתוח היה ב 17/12/2015 ילידת 1939,, פל'0508774822 אני מבקשת עזרה לא נותנים מספיק שקיות

18/01/2016 | 20:33 | מאת: הילה

אמי עם סטומה כבר חמישה חודשים והחיים שלה ממש קשים מאז. הסטומה נפתחת באופן יומיומי וכמעט כל לילה כמה פעמים. האם יש לכם המלצות על חברות שמייצרות את המוצרים. האם יש משהו שיכול לסייע מהניסיון שלכם? זה ממש בלתי אפשרי להתנהל ככה. היא לא ישנה ומפחדת לאכול כדי שזה לא יפתח לה.

04/02/2016 | 17:56 | מאת: מיכל

מה המספר של מידד גיסין?

מנהלי פורום סטומה - תמיכה