מגבונים מגינים של הוליסטר---מי משתמש?

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

30/11/2015 | 21:10 | מאת: פטל

אני משתמשת בציוד של הוליסטר כבר שנים. לאחרונה עברתי מהמגבונים המגינים הישנים --(היה לי סטוק), אלו עם האלכוהול, באריזה מאורכת, בפנים מגבון קטנטן עם קיפול אחד, שנורא שרפו על העור והדביקו את האצבעות- אבל גם את הבסיס-- כבר חודש אני משתמשת במגבונים המגינים החדשים- אותו מספר סידורי(7917), אריזה מרובעת ובפנים מגבון גדול שמקציף לי על הבטן ולא שורף, אבל - גם לא מ ד ב י ק !!! מישהו התנסה בחוויה דומה??? אני מחליפה בסיס כל יום כמעט, ואם לא ביום אז בשלוש לפנות בוקר... אפשר להשתגע מזה- למרות שזה לא נורא כמו הקרוהן של לפני. מהוליסטר מסרו שאכן היה שינוי בהרכב החומר שעל המגבון וגם שולחים אלי נציג שיעזור למצוא פיתרון... האם למישהו יש עוד מהאריזות הישנות? מוכנה להגיע לכל מקום.

01/12/2015 | 09:03 | מאת: ...

את יכולה אולי לצלם את האריזה הישנה? אני לא ככ בטוח למה את מתכוונת. (אני לא משתמש אבל יש לי אריזות ירוקות כאלו)

01/12/2015 | 13:26 | מאת: פטל

לא יודעת להעלות פה תמונה. המגבונים -כל אחד- באריזה עם פס אפור (וכיתוב שחור 7917)וכיתוב אדום ושחור מתחת.

09/01/2016 | 09:51 | מאת: מידד גיסין נשיא ארגון בעלי סטומה

המגבונים ה חדשים של הוליסטר הם שנים אחד להורדת דבק והשני לחיזוק ה הדבקה תוכלי לקבל אצלי מגבונים של קונווטק הטלפון שלי 0522590313בהוליסטר מגבון להורדת דבק hol/remover wipes 7760 30 units מגבון להדבקה hol/skin gel wips 7917 50 units באיזו קופה את? רצוי לציין בכל פניה לאיזו קופה אתם שייכים

מנהלי פורום סטומה - תמיכה