דיאמונד

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

08/10/2015 | 19:26 | מאת: טל

האם מישהו כאן משתמש בדיאמונד? מאיפה מזמין וכמה עולה? יעלי, עדיין משתמשת?

11/10/2015 | 21:48 | מאת: ...

אמממממ... מזמין מארה"ב או אירופה מניח עם עדיפות שמישהו יביא לך את זה פיזית. תבדוק אולי יש באמאזון וכו. בקשר למוצר עצמו - ניסיתי, לא להיט.לא באמת הופך את כל הנוזל למוצק או ג'ק אבל עושה את זה טוב יותר. אם היציאות תמיד מאוד מאוד נוזליות אז אולי כן הייתי רוכש ושם מדי פעם כשיוצאים או לפני שינה או לא יודע מתי. מתי שאתה חושב שכדאי שיהפוך למעט יותר ג'לי מאשר בד"כ.

12/10/2015 | 12:39 | מאת: טל

תודה עבור המענה. אתה יכול להרחיב מה זה או ג'ק? מה עושה בדיוק? איך משתמשים? של מי? מאיפה? כמה? אם יש לך קישור לזה אשמח תודה

09/01/2016 | 10:05 | מאת: מידד גיסין נשיא ארגון בעלי סטומה

הפסיקו בארץ לייצג את החברה ונראה לי שאין אפשרות להשיג כדאי לבדוק בחברת הציוד שלכם יש חברה נוספת של ציוד שבקרוב תהיה בארץ שיש לה משהו דומה

מנהלי פורום סטומה - תמיכה