נישאר לי המון ציוד לסטומה לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

02/10/2015 | 13:26 | מאת: ריקי

ליפני חודש חבר שלי עבר ניתוח לסגירת סטומה ונישאר לו המון ציוד כולל שקיות ומדבקות וחבל לזרוק, 7 אריזות של מדבקות מידה45mm, ו3 אריזות של שקיות מידה 45mm, אם מישהו זקוק תיצרו איתי קשר

11/10/2015 | 21:49 | מאת: ...

מזל טוב על תום תקופת הסטומה! בקשר לציוד - מניח שבסופו של דבר תשליכי את הציוד לאשפה משום שאין ככ מה לעשות איתו. הציוד שכתבת כאן ניתן בחינם לחולים. את כן יכולה אולי ממש להתאמץ ללכת לבית חולים ולתת לאחיות - אולי הן ישמחו לקבל (או בקופת חולים). בהצלחה למרות הדברים כל הכבוד על הכוונה :)

02/11/2015 | 16:07 | מאת: מידד גיסין נשיא ארגון בעלי סטומה

אשמח לאסוף ואת הציוד אנחנו מעבירים את הציוד לאחיות בבתי חולים או לבעלי סטומה שחסר להם

07/01/2016 | 18:18 | מאת: אהרון כהן

ריקי שלום אודה לך אם תוכלי למסור לי את הציוד שנשאר לך. אשתי חלתה ומשתמשת יותר מאשר ההקצבה של קופת חולים תודה אהרון כהן נייד 0508774822

מנהלי פורום סטומה - תמיכה