הזרבוב ואני חזרנו מצימר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

28/05/2011 | 23:13 | מאת: זואי

קולולוווווווו אחרי שנה וחצי של מניעה מהנאות קטנות, סופסוף זה קרה! נסעתי עם חברה לחמשוש בצימר. אז החלפתי בסיס ביום רביעי, אבל ארזתי 3... כולל כל הציוד להחלפה. הזרבוב שלי מקבל שקית חדשה פעם ביום, אבל לקחתי 7 שקיות במזוודה ועוד אחת בתיק.. (חחח, כאילו מי ישמע אני טסה לחו"ל ומפחדת שהמזוודה תיעלם). מכיוון שחששתי שכמובן דווקא בנופש תקרה לי תאונה ומשהו יקרוס - ארזתי קצת יותר מדי חולצות ומכנסיים חחח. אבל הכל היה בסדר. בלי תאונות סטומה ובלי בלגנים. אפילו התפנקתי ברפלקסולוגיה ועיסוי רגליים, בלי לחשוף שום שקית והיה כ"כ כיףףףףףף. ואני מתעוררת לי בבוקר לנוף יפהפה (הייתי בעין הוד) ואומרת לעצמי, איך? איך ויתרתי על כזו הנאה כל הזמן הזה? בשביל מה?? ואז צילמתי את הנוף ושלחתי הודעה לרופאים שלי... שיהיו גאים. והם מדהימים שמחו בשמחתי ובטח טפחו לעצמם על השכם (במיוחד הפסיכ' המהממת שלי). מי יודע?? אולי בקצב הזה עוד אספר לכם שיצאתי לדייט חחח????

איזה באסה שאי אפשר להעלות לכאן תמונות! רוצים גם תמונה

כל הכבוד!! בהונות למעלה!! כ"כ שמחה שנסעת והיה לך כיף :))) בקרוב אצלי :))) את יכולה להעלות את התמונות בחינם באתר UPFREE: http://www.upf.co.il/ ולשלוח לנו את הקישור לתמונות. ממש ממש שמחה בשבילך! ויש לי הרגשה שהשנה הולך להיות לך קיץ מדהים!!!!

מנהלי פורום סטומה - תמיכה