רעשים מהסטומה

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

10/05/2015 | 00:43 | מאת: EZRA

יש לי רעשים לא נעימים .כאשר אני בבית זה נסבל.אך בחברת אנשים העניין מבייש.אשמח להצעות לפתרון הבעיה. תודה

26/05/2015 | 00:23 | מאת: ...

אני לא מכיר פיתרון קסם ולצערי אני (3 שנים אחרי) עדיין סובל מזה. מה שכן, אם אני בישיבה בעבודה או משהו ואני חושש שמתחיל להיות רעש (לעתים אני מצליח להבחין מתי יש. לעתים לצערי גם לא) אז אני לוחץ את הסטומה יחסית חזק ואז כמעט ולא שומעים את הרעש. פיתרון אחר (כמו שינוי הרגלי אכילה) לא מצאתי. אין אוכל מסוים ששמתי לב שעושה לי רעש או אוכל שבוודאות לא עושה.

מנהלי פורום סטומה - תמיכה