מזל טוב

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

09/04/2011 | 22:21 | מאת: שי

היי, שמי שי ואני עם סטומה כבר 3 שנים,כאחד שחיפש הרבה תמיכה לפני הניתוח אני חושב שכדי להעביר את הלינק של הפורום לאחיות סטומה בבתי החולים. אני מבטיח להיכנס לפורום ולנסות לעזור כמה שיותר.

הי שי, כפי שכתבתי לך באופן אישי, כבר נעשה :-) לכל מי שיש איזשהוא רעיון כיצד ניתן לפרסם את הפורום בצורה נוספת, נשמח לשמוע ולקבל רעיונות. המטרה היא שיקום פה פורום פעיל ושוקק חיים שסוף סוף ייתן מענה לבעלי הסטומה (כמה אני הייתי זקוקה לפורום שכזה לפני הניתוח שלי...)

מנהלי פורום סטומה - תמיכה