תקציר המפגש - ינואר 2015

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

07/02/2015 | 10:00 | מאת: לירן

שלום לכולם, כפי שפורסם כאן קודם, לפני שבוע התקיים מפגש פתוח "צעירים עם סטומה". הגיעו למפגש 8 חברי פורום ככה שהיה לנו מפגש אינטימי ומאוד פתוח. הפורמט היה כפי שצויין בתוכניה והיה מאוד דינמי. דיברנו, ייעצנו, שיתפנו,צחקנו ובעיקר עזרנו אחד לשני להבין איך מתמודדים בצורה טובה עם סטומה. למדנו שאנחנו לא לבד והרבה מהקשיים שאנחנו עוברים היום הם קשיים שמישהו אחר בחדר כבר עבר ויכול להזדהות ואפילו לעזור. היו שם חברים מקשת רחבה של גיליים - החל מבן 29, דרך אמא ל4 ילדים, אבא ל3 ילדים, סבתא צעירה וכו' סטומאי טרי עם 6 חודשי ניסיון ועד סטומאי עם נסיון במשך 15 שנה. כל הנוכחים יצאו בהרגשה חיובית ואפילו היו מעוניינים לשמוע על קשר בצורה ישירה עם חלק מהחברים. כיום מתוכננים עוד 2 מפגשים כאילו במשך שנת 2015, תרגישו חופשי להגיע. תרגישו חופשי לשאול/להגיב אם פספסתי משהו :) שבת שלום!

07/02/2015 | 11:46 | מאת: פטל

תודה על הדיווח. הכוונה למפגש מטעם האגודה למען הסרטן, נכון? איך פספסתי... אגיע למפגש הבא :)

07/02/2015 | 16:22 | מאת: טל

תודה ללירן שסיכם והעלה כאן את המפגש שהיה, אכן היה מפגש אינטימי פתוח ודינמי. רק אוסיף שלמפגש הבא אם מישהו רוצה להעלות נושא או איש מקצוע שחושב שכדאי שיהיה או כל רעיון אחר יתקבל בברכה. אפשר לעשות זאת כאן או בפניה ישירה לסילביה מהאגודה.

14/04/2015 | 17:20 | מאת: רחלי

לירן שלום, מתי יתקיים המפגש או הכנס הקרוב ? כמו כן, האם קיימת קבוצת תמיכה לבעלי סטומה ? בתודה מראש

15/04/2015 | 11:10 | מאת: לירן

היי רחלי, לפני יומיים קיבלתי הודעת תזכורת לגבי המפגש הקרוב, להבנתי המפגש מתקיים באותו פורמט כמו המפגש הקודם - מפגש חברים בלווי עובדת סוציאלית מטעם העמותה בשילוב תוכן מקצועי. למי שמעוניין לקבל את פרטי ההזמנה המלאים יכול לשלוח לי מייל [email protected] מצורפים הפרטים: יום חמישי 30.04.15 בשעה 17:30 בבנין האגודה, אולם סוזי - רח' רביבים 7, גבעתיים 1. 17:30 התכנסות 2. 17:45-19:15 שיחה פתוחה 3. 19:15-19:45 הרצאה מקצועית בנושא פעילות גופנית 4. 19:45 הצעות ותוכניות להמשך לאישור הגעה ופרטים ניתן לפנות לסילויה [email protected] נתראה שם! לירן

מנהלי פורום סטומה - תמיכה