מפגש - טייק 2

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

01/12/2014 | 22:28 | מאת: לירן

היי, במהלך הכנס לפני כשבועיים הייתה היענות דיי טובה להצעה למפגש. מה דעתכם למפגש ביום שישי (בהנחה שאנשים לא עובדים בשישי..) ב-12/12 בשעה 11:00 בבית קפה במרכז עזריאלי,ת"א? אני מציע את איזור המרכז ככה שתהיה הגעה נוחה לאנשים ממקומות רחוקים, יש קרבה לרכבת וחניה לרכבים :) *רעיונות נוספים יתקבלו בברכה, תרגישו חופשי

03/12/2014 | 01:13 | מאת: אנונימית.

יוזמה מעולה ונראה לי שיש מקום וצורך במי פגש כדי לתת עוד אופציה של תאריך אני לא פנויה ביום הזה אולי כדי לנסות אחרי חנוכה אשמח לעזור

08/12/2014 | 11:33 | מאת: מוריס

יוזמה מעולה. אני מצטרף

מנהלי פורום סטומה - תמיכה