חגורת בטן לבעלת סטומה

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

14/10/2014 | 21:51 | מאת: ר.ב.

אימי עברה ניתוח סטומה ובעקבותיו יש לה בקע גדול מאד בבטן. היא איננה מעונינת לעבור ניתוח לתיקון הבקע, אך רוצה לקנות חגורת בטן מיוחדת שתתמוך ותרים את הבטן כדי שזה לא יפריע לה לתפקד. היכן באזור המרכז ניתן להזמין חגורת בטן כזאת? (כלומר תפורה לפי מידה ומותאמת לצרכים שלה)?

15/10/2014 | 21:37 | מאת: כרמית

יש בחור בתל אביב שמתעסק עם חגורות בטן לחולי סטומה. הנייד שלו הוא: 050-5614134 הוא יעזור לך. האחות סטומה שלי הפנתה אותי אליו. שיהיה חג שמח.

15/10/2014 | 21:38 | מאת: כרמית

קוראים לו יוני.

21/10/2014 | 13:52 | מאת: צבי

גם לי יש קולוסטומי ובקע טבורי ויש שם חנות שמוכרת חגורת בטן עם חור לשקית. נמצא מול ארומה.

10/11/2014 | 14:22 | מאת: מוריס

אני גם עברתי 3 ניתוחים בבטן והעסק זז כל הזמן. כמובן אני גם בעל סטומה. מצאתי חגורה שיש לה פתח לסטומה ולדעתי זה מה שאת צריכה. אני קניתי בחנות אותופדיה מול מכבי כפר סבא ברחוב רוטשילד 56 (זאת הכתובת של מכבי, החנות היא ממול)

מנהלי פורום סטומה - תמיכה