מסירת ציוד סטומא

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

08/10/2014 | 08:49 | מאת: אייל

שלום כולם, יש לי שני שקיות ענקיות של ציוד סטומא - קולופלסט והוליסטר. יש שם הכל חוץ מפסטה לדעתי. אני כרגע מאושפז בהדסה עין כרם אחרי ניתוח, והם לא מוכנים לקחת ממני את הציוד כי הייתי בבידוד פה. יש לציין שאת הציוד הבאתי מהבית (ב4 חודשים האחרונים הייתי עם סטומא). אם מישהו רוצה אני אשמח לתת לו את הכל. דברו איתי במייל: [email protected] אייל.

09/10/2014 | 22:26 | מאת: גילי

היי אייל, יש לי סטומה של שתן ומשתמשת בציוד של קולופלסט. הציוד שיש לך הוא לסטומת צואה או שתן?

12/10/2014 | 08:05 | מאת: אייל

צואה

מנהלי פורום סטומה - תמיכה