תמיכה 2

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

26/07/2014 | 01:42 | מאת: לי

שלום לכם, בחודש אפריל כתבתי בקשת תמיכה. לאור התמיכה הרבה הבאה לידי ביטוי בפורום, קצת התאכזבתי על חוסר ההתייחסות לבקשתי. ובכל זאת: אמא (86) עברה לפני 10 ימים את הניתוח. ההתאוששות קשה מאוד וההתמודדות עם המצב החדש לא פשוטה כלל. האם בכל זאת מישהו או מישהי מכם/ן מוכן/ה לדבר עם אמא? אמא מעוניינת לעבור מבית החולים לבית החלמה. האם ישנן המלצות באזור השפלה/מרכז?

26/07/2014 | 07:48 | מאת: עוד אלי

היי לי אני מנחש שמה שמנע ממני לענות לפוסט הקודם שלך הוא הפניה לנשים... אני בן 32 ואשמח לשוחח וגם לפגוש את אמך. ניתן ליצור איתי קשר בטלפון: 054-4499726 שבוע טוב :)

27/07/2014 | 12:26 | מאת: לי

תודה רבה, אצור קשר. לי

03/08/2014 | 15:12 | מאת: פטל

בניגוד לעוד אלי, אני אישה :) אני פשוט לא מהאזור, והתכוננתי לניתוח שנערך ביולי. הסטומה שיפרה לי את איכות החיים בחודשים האחרונים ואני במצב המאפשר לי להגיע. זה הסיבוב השני שלי- היתה לי סטומה של המעי הגס ועכשיו יש לי של הדק. אם מדובר על אחת מהשתיים, מוזמנת לכתוב לי פה או לבקש מהודיה את הטלפון שלי ונתאם.

מנהלי פורום סטומה - תמיכה