סטומה ובעלי חיים

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

12/07/2014 | 14:37 | מאת: יעל

אני לפני ניתוח סטומה, רציתי לדעת אם לאחר הניתוח כשיש בסוף סטומה אפשרי שיהיו בבית בעלי חיים. שואלת כי לבעלי יש שלושה ציפורים קטנות (קנרים) בכלוב בבית? רציתי לדעת אם אפשר להמשיך ולהחזיק אותם, ואם אני יכולה להתקרב אליהם (שואלת בגלל חשש מזיהומים)

12/07/2014 | 17:41 | מאת: ליאב

אין שום סיבה בעולם שתהיה בעיה. לצורך העניין זה כמו פי הטבעת, את צריכה לשמור על הגיינה בדיוק כמו שם. אין סיבה שתחליפי ציוד באיזור החיות (גם אם כן הסיכוי שיתפתח זיהום קטן לדעתי). את כנראה תחליפי ציוד באמבטיה או באחד החדרים, לא על יד החיות. כאשר את עם ציוד, אין סיכוי להזדהם, זה סוג של חיתול.

12/07/2014 | 23:47 | מאת: דין

מחזק את דברי ליאב. איך אמר לי המנתח - סטומה זה מצב בריא. קצת "ניג'ס", אבל בריא.

22/07/2014 | 01:19 | מאת: אני

בכל התקופה שהייתה לי סטומה חצי שנה ושבוע בדיוק בעלי טיפל בה ואני נמנעתי מלגעת בה כי היא השאירה לי מזכרות פרווה וזה.. אז הייתי מחליפה סטומה רק במקלחת לא אמבטיה מן הסתם ורק כשוידאתי שאני נקייה הייתי מחליפה את השקית כל יום והבסיס כל 3 ימים -+

מנהלי פורום סטומה - תמיכה