ליבוש עם סטומה

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

03/05/2014 | 13:07 | מאת: אנטון

שלום לכולם, עברתי לפני 3 שבועות ניתוח של חיבור סטומה קבועה לבטן. רציתי לדעת איזו חולצות לובשים אם רוצים ללכת לבריכה , לים , אן לג'וזי סאונה???? האם כדאי לקנות חולצות של שחיינים וכו בשביל להסתיר את הסטומה,...? ובכלל איך אתם מתנהלים בחיי יום יום עם הסטומה??? האם היא מציקה לכם? האם אתם מרגישים גירוד מסויים?. למה אצלי מופיע הגירוד אחריי יומיים בערך... תודה.

20/05/2014 | 16:53 | מאת: שני

אם זה עדיין אקטואלן אשמח לעזור . זה המייל שלי [email protected] תרגיש חופשי

מנהלי פורום סטומה - תמיכה