פטל?

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

25/04/2014 | 20:07 | מאת: דין

אני מקווה שלא הפחדתי אותך. פשוט רשמתי את הדברים כהווייתם מתוך הידע והניסיון האישי שלי, ויחד עם זאת אולי עלי להבהיר שגם עם אילאוסטומי (מעי דק) חיים טוב ומסתדרים היטב! אני כבר קרוב לשנה וחצי עם אחת!

07/05/2014 | 14:35 | מאת: פטל

תודה, דין. המידע מועיל ביותר וגם מרגיע שאפשר לרוקן ושאפשר לחיות בסבבה. אני כל כך מחכה כבר ללכת לים! (כרגע עם פיק ליין) הניתוח בשבוע הבא, כך מסתמן. אני רגועה, עד כמה שאפשר להיות. עכשיו אני חלושס, עדיין מתאוששת ממסיבת יום עצמאות אצלי בחצר. מחכה לסטומה ולכוחות ולבריאות שתחזור איתה. תודה!

07/05/2014 | 16:11 | מאת: דין

ניתוח סגירה...

מנהלי פורום סטומה - תמיכה