להודיה

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

20/05/2011 | 21:14 | מאת: מרי

אני מודה לך על כל העידוד ואשמח אם תבואי לבקר אותי . אני עוברת את הניתוח בבית חולים רמבם . אכתוב לך מתי בדיוק אני עוברת את הניתוח .אני עדיין בדיכאון מהמצב אני מקווה שאצא מזה ואני רוצה להיות כבר אחרי.

בשמחה!! תודיעי לי מתי ואבוא ב"ה ב"ל. הדיכאון מאוד מובן. עם כל ההכנה שהייתה לי, עדיין הייתי בדיכאון מזה ולקח לי תקופה לצאת מזה. תחזיקי מעמד ואם בע"ה הכל ילך כשורה עם הניתוח, אז ממילא לא תצטרכי להישאר איתה הרבה זמן.

מנהלי פורום סטומה - תמיכה