לענת

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

20/05/2011 | 11:03 | מאת: מרי

שמי מירי ואני לפני ניתוח בחודש הבא ואני גרה בקרית אתא אשמח להפגש איתך זה יעזור לי וגם לך אם את רוצה תרשמי לי פרטים ואני אשמח להפגש איתך .

22/05/2011 | 20:50 | מאת: שרית

הי מרי, אם את רוצה,תני רמז לגבי המחלה והניתוח ואולי גם אני אוכל לעזור ולייעץ. לי יש קוליטיס , עברתי כריתת מעי ויש לי סטומה על רקע זה. אשמח לדבר אם זה רלוונטי

11/06/2011 | 11:30 | מאת: ענת שרון

במשך 3 שבועות לא נכנסתי לפורום ואף נדמה לי שלא ניגשתי למחשב כך שראיתי את הודעתך רק היום.יתכן והספקת לעבור ניתוח. אשמח לשוחח עימך בטלפון-כתבי לי את מספרך, מספרי 0524532010-ברצוני לבקרך אם את תרשי זאת.ביי ורפואה שלמה

מנהלי פורום סטומה - תמיכה