לפני ניתוח

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

20/05/2011 | 10:59 | מאת: מרי

תודה רבה לכולם על כל התשובות מחממות הלב . דחו לי את הניתוח לחודש הבא ואני מקווה לעבור בשלום את הניתוח . אשמח להפגש אתכם לאחר הניתוח . מזל שלא נכנסתי לניתוח ביום ראשון כי יש לי תת פעילות בבלוטות התריס ולא חשבתי שזה חשוב והפרופסור אמר לי שאם נרדמתי כך זה היה לכל הזמן ולא הייתי קמה מהניתוח . מודה לכולם ושמחה שיש אנשים טובים שתמיד מוכנים להושיט יד .

וואו באמת ב"ה שדחו לך את הניתוח... כל עקבה לטובה כמש"א. אשמח לפגוש אותך אחרי ניתוח. איפה את עוברת אותו? נשמח לבוא לבקר אותך, אם תהיי מעוניינת בכך. אין לי בעייה להיפגש גם לפני, אם תרצי. המייל שלי [email protected] תרגישי חופשי.

מנהלי פורום סטומה - תמיכה