סתומה מעי הדק

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

20/01/2014 | 18:36 | מאת: מיואש

אני מאושפז בבית החולים לאחר דלקת קנדידה בדם שנגרמה בגלל tpn יש לי ירידת מים בכמויות גדולות מהשקית תעזרו לי מה הטיפול שיכול לעזור ולעכב את יציאת הנוזל

21/01/2014 | 17:33 | מאת: רן

המצב שאתה מתאר קורה הרבה פעמים אחרי ניתוח... המעי צריך להתרגל למצב החדש. קח בחשבון שהיציאות תלויות מאוד במה שאתה אוכל. כל עוד אתה לא אוכל, היציאות יהיו בד"כ מימיות, פשוט כי אין משהו אחר להוציא! הן הופכות למוצקות יותר כאשר אוכלים אוכל מוצק כמו לחם, איטריות, אורז, ירקות מבושלים וכו', שיש להם נפח (כמובן רק כאשר הרופאים יאפשרו לך לאכול). לגבי המצב שלך כרגע כדאי להתייעץ עם הרופאים. הסכנה מיציאות מימיות היא בעיקר התייבשות, כך שכדאי לוודא שאתה מקבל מספיק נוזלים. מעבר לזה זה בעיקר עניין של זמן ושל אוכל...

מנהלי פורום סטומה - תמיכה